Met Speedo strak in je zwempak op vakantie

Als het gaat om lekker zwemmen zijn er meerdere elementen waar je zwemkleding aan hoort te voldoen. Je wilt graag dat je zwempak of zwembroek goed zit zodat je lekker in het water kunt bewegen. De meeste mensen hebben het liefst een nauwsluitend zwempak of zwembroek terwijl sommige mannen juist liever voor een ietwat losser zittende zwemshort kiezen. Behalve comfortabele zwemkleding wil je natuurlijk wel graag dat je er ook leuk uitziet. Speedo heeft daarom een uitgebreid assortiment aan zwemkleding zodat er voor iedereen wat te kiezen valt.

Sportieve zwemkleding

Speedo staat bovenal voor sportieve zwemkleding. Hierbij staat dus de sportieve prestatie voorop. Daarom heeft Speedo zwemkleding de ideale pasvorm en ondersteunt de zwemkleding door het speciale Endurance weefsel. De zwemkleding gaat lang mee en is speciaal ontworpen voor de regelmatige zwemmer. Het is hierdoor ook geschikt voor trainingen en wedstrijden. Met een Speedo zwempak of boxer stap je dus goed voorbereid het zwembad in.

De zwemkleding gaat dus lang mee maar is ook extra goed bestand tegen chloor. Tot wel tien keer meer dan gewone zwemkleding. Zo blijft je zwemkleding dus erg lang mooi. Ook blijft de pasvorm goed, zelfs na veel en langdurig gebruik. De stof is ook extra stevig en zal dus niet snel uitscheuren.

Volop keuze

Voor de dames is er volop keuze als het gaat om Speedo zwemkleding. Omdat het om sportieve kleding gaat bestaat het assortiment voornamelijk uit badpakken. Deze komen echter in veel vormen en kleuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende modellen zoals rippleback, muscleback, racerback of juist de klassiek clipback. Ook is er voor de heren veel te kiezen. Zo is er keuze uit watershorts of aquashorts, elk met een verschillende lengte en pasvorm. Als laatste worden de kinderen natuurlijk niet vergeten. Speedo zwemkleding voor kinderen is sneldrogend en geeft de kinderen veel bewegingsvrijheid. Dit zorgt voor een ultiem draagcomfort.

Zwemaccessoires voor extra zwemplezier

Behalve een grote keuze aan zwemkleding kan je ook bij Speedo terecht voor zwemaccessoires. Wie vindt het niet vervelend wanneer er water in je oren of neus komt? Hiervoor heeft Speedo een oplossing: zo kan je bijvoorbeeld een neusklem of juist oordopjes uitproberen. Je hoeft je dan niet langer te ergeren aan water in je neus of oren. Verder kan je ook bij Speedo terecht voor badmutsen, zwembrillen of de bekende oranje zwembandjes. De zwemaccessoires verhogen zo je zwemgemak en daarmee ook je zwemplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *