Voordelig kiezen voor valet parking bij Schiphol

Valet parking Schiphol

Op Schiphol en in de omgeving van deze luchthaven zijn er tal van parkeermogelijkheden. Waar je misschien een twintig of dertigtal jaar geleden flink duur uit was als je je auto parkeerde bij Schiphol, is dat nu niet meer het geval. Er zijn veel bedrijven in de omgeving van Schiphol te vinden die elkaar beconcurreren. Hierdoor zijn de tarieven voor het parkeren schappelijk. Ook als je kiest voor valet parking zijn er veel aanbieders te vinden. Dit betekent een interessante prijs.

Valet parking

Valet parking is min of meer een Amerikaanse ‘uitvinding’. Inmiddels is deze vorm van parkeren aardig ingeburgerd in Nederland. Het principe is eenvoudig. Je gaat met je auto rechtstreeks naar Schiphol. Hier word je vriendelijk opgewacht door een chauffeur van het valet parking bedrijf. Hij of zij helpt je eventueel met het uitladen van de bagage. Jij kunt je weg vervolgen en het vliegtuig pakken. De chauffeur rijdt de auto naar een parkeerplaats. Hier wordt de auto tijdens jouw verblijf in het buitenland bewaakt. Hetzij door bewakers, hetzij door camerabewaking. Bij terugkomst op Schiphol staat de auto klaar bij de luchthaven, want de chauffeur heeft deze voorgereden. Zo kun je direct op huis aan of een andere locatie.

Wil je zelf ook gebruik maken van valet parking? Het is dan aan te raden om te kijken op valet parking vergelijken. Zo kun je alle beschikbare bedrijven in de omgeving van Schiphol met elkaar vergelijken. Kijk naast de prijs ook goed naar betrouwbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *